Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyulak tartása

2011.02.25

A nyulat tarthatjuk lakásban és tarthatjuk kertben:

A kertben:
A gazdik nagy többsége a lakásban, együtt él kedvencével, viszont a jó idő beköszöntével, akinek lehetősége adódik rá, több-kevesebb időre biztosítja nyuszijának a friss levegőt, a napfényt, az ásás és a szaladgálás  lehetőségét.
   Többen úgy vélik, hogy a nyúlnak természetesebb környezetet biztosíthatunk azzal, ha a kertet választjuk lakóhelyéül. Arról azonban ne felejtkezzünk el, hogy a nyulak sok veszélynek vannak kitéve a kertben, továbbá a velünk együtt élő nyuszival szorosabb kapcsolatot tudunk kialakítani, és a betegségre utaló jeleket is hamarabb észrevesszük rajta, mint a kertben lakón.
maxi1.jpgMielőtt kerti lak megvásárlása vagy építése mellet döntünk, gondoljuk át, hogy csak napközben szeretnénk a szabadban elhelyezni a nyuszit, vagy éjszakára is. A kizárólag nappali kint tartózkodás idejére, a tavasztól őszig tartó időszakban egy mobil kifutó is megfelel a célnak, ha tudjuk azt vállalni, hogy állandó felügyelet alatt tartjuk a nyuszit. Ebben az esetben nincs szükség komoly előkészületekre, elegendő a megfelelő magasságú, akár általunk készített, akár üzletben vásárolt kifutót elhelyezni kertünk egy kellemes részén. Legyünk azonban óvatosak, mert kedvencünk csak akkor van biztonságban, ha mindig a közelében maradunk, ezért soha ne hagyjuk felügyelet nélkül!
Állandó kerti tartózkodás tervezése esetén, járjunk el nagy körültekintéssel, mert felügyeletünk hiányában, teljes biztonságot nyújtó kifutót kell biztosítanunk kedvencünknek. Folyamatos kint tartózkodáshoz olyan ketrecben, kifutóban helyezzük el a nyuszikat, mely megvédi őket az időjárás viszontagságaitól, naptól, széltől, csapadéktól is.  Esőzés vagy hóolvadás után, könnyen sártengerré válhat a kifutó, ezért gondoskodjunk annak megfelelő vízelvezetéséről is.
 
Akiknek a nyuszija a telet is a szabadban tölti, aminek feltétele, hogy legkésőbb szeptember környékén, illetve lakásunk fűtésének kezdete előtt már kiköltöztessük a kertbe kedvencünket. Kizárólag ebben az esetben tud felkészülni a télre, dúsabb, tömörebb bundát növeszteni és némi zsírtartalékot képezni a hűvös idő könnyebb átvészelésére. Ehhez a nyári lakot viszont szükséges némiképp átalakítanunk.A téli táplálás nagyban különbözik a nyáriétól a szabadban tartott nyuszik esetében. Ősszel vitaminkúra ajánlott az immunrendszer erősítése és a fokozott vedlés - ami rendkívül megviseli a szervezetet - minélketrec3.jpg hamarabbi lezajlásának elősegítése érdekében. Önitatót csak addig tudunk használni, míg a levegő hőmérséklete fagypont alá nem csökken. Az itató befagyását késleltethetjük, ha az ivóvízből 5%-os almaecet felhasználásával 1%-os oldatot készítünk.

   Amint hűvösebbre fordul az időjárás, cseréljük ki az itatót nyílt víztükrűre, ha ebbe belefagy a víz és a nyuszi nagyon szomjas, a jeget akkor is el tudja nyalogatni, bár ezt a fajta folyadékbiztosítást semmiképpen nem ajánljuk. Olvasszuk ki és cseréljük a vizet naponta többször, mert a nyulak számára optimális ivóvíz hőmérséklete 15-18°C -os, ennél alacsonyabb hőfok vagy a jég nyalogatása meghűléshez vezethet.

   Az itatásra különös gondot kell fordítanunk, mert a táplálék összetétele télen a nagyobb mennyiségű száraztakarmány irányába tolódik, hiszen zöldfélét lényegesen kevesebbet tudunk adni, mert ügyelnünk kell arra, hogy egyszerre csak akkora mennyiséget helyezzünk a nyuszi elé, amennyit rögtön megeszik. Ezzel megakadályozhatjuk a fagyott zöldségek és gyümölcsök okozta súlyos emésztőszervi megbetegedéseket.

   Az ősz folyamán kezdjünk el fokozatosan nagyobb energiatartalmú tápot bevezetni az étrendbe. Ezzel elősegítjük némi zsírtartalék képzését, ami szükséges ilyenkor, hisz a test fűtésére sok energiát használ fel a szervezet. Ha kis mennyiségű napraforgót keverünk a tápba, akkor a fokozottabb őszi vedlést is felgyorsíthatjuk valamelyest és a nyuszinak plusz energia-bevitelt is tudunk biztosítani. Észre fogjuk venni, hogy a levegő hőmérsékletének csökkenésével párhuzamosan nő az elfogyasztott napraforgó mennyisége. Az addig azt rendszeresen otthagyó nyuszi egyre többet fog enni belőle, ahogy hűvösebb lesz az időjárás, és így biztosak lehetünk benne, hogy nem fog fázni.

   Szénát ne tegyünk alá alomként - erre a zabszalma a legalkalmasabb -, hanem szénatartóból kínáljuk, illetve ha fellógatva tesszük be a nyuszinak, akkor azzal kiválóan elszórakozik, mire elfogyasztja.

   Szót kell még ejtenünk arról, hogy télen ugyan olyan rendszerességgel takarítsuk a nyuszit, mint nyáron és a rendszeres karomvágásról se feledkezzünk el! A gondozási teendőkben nincs eltérés az évszakok függvényében.

   A ragadozók elleni védelem mellet, télen a rágcsáló-mentesítésre is fokozottabb figyelmet kell fordítanunk, hiszen ilyenkor ezek az állatok közelebb húzódnak az ember lakóhelyéhez, ahol több élelmet találnak.

   Fontos, hogy a lakásba ne vigyük be a szőrmókot, ha már hozzászokott a kinti időjáráshoz, mert a nagy hőmérsékletkülönbséget nem tolerálja, és az őt hirtelen megcsapó hidegtől könnyen meghűlhet, amikor visszatér kerti otthonába.

   Nem utolsó sorban még megemlítenénk, hogy lehetőségeinkhez mérten a lehető legtöbb időt töltsük télen is a nyuszival, hiába fázunk kint, mert csak akkor tudjuk időben felismerni és észre venni a betegségre utaló jeleket rajta.

Forrás: www.nyuszivilag.hu

 

 

 

Lakásban:
Azok az emberek, akik nem kertes házban laknak, vagy akik egész nap dolgoznak, nem tarthatnak sokféle állatot, de egy nyuszi praktikus megoldás lehet számukra. A kutyák például nem tarthatóak kis lakásban és nem lehet őket hosszabb időre egyedül hagyni sem. Egy nyuszival viszont mindezt megtehetjük. A nyuszik a szomszédokat sem fogják zavarni. Könnyen meg is szelídülnek, főleg, ha fiatal korukban kerülnek gazdájukhoz. A nyuszikat nem zavarja az állandó bentlakás. Sokkal természetesebb körülményeket jelent kedvencünk számára, ha a lakásban kieresztve futkározhketrec_lakasban.jpgat, mint az, ha egész napra ketrecbe zárjuk.
A gyári ketrecek alja lecsatolható, így a tálkát könnyen tudjuk tisztítani. A ketrecek oldalán ettől függetlenül található egy ajtó is, melyen kedvencünk ki-be járkálhat. Ügyeljünk arra, hogy a saját biztonsága érdekében ezeket ő ne tudja kinyitni.

A ketrec elhelyezésekor figyelembe kell venni a következőket:

  • A nyuszi érezze magát biztonságban.
  • Ne legyen huzatnak kitéve, ezért a folyosón való elhelyezésről mondjunk le.
  • Soha ne helyezzük közvetlenül az ablak alá, mert egy forró napon a nap sugarai megárthatnak a nyuszi egészségének. Tegyük inkábba fal mellé.
El kell döntenünk, hogy az új lakónak csak egy szobában vagy az egész lakásban szabad mozgásteret engedjünk-e. Kezdetben jó, ha csak egy szobára korlátozódunk, hogy könnyebben megismerhesse új környezetét, territóriuma határait- és hogy könnyebben rászoktassuk új illemhelyére is.
A legfontosabb probléma, amivel majd szembe kell néznünk, az a nyúl állandó rágcsálása lesz. Ennek végzetes következményei is lehetnek, ha például egy elektromos vezetéket harap át. Ezért soha ne hagyjunk fedetlenül egyetlen zsinórt sem ott, ahol a nyuszi megfordulhat. Vezessük el a szőnyeg alatt azokat! Mindig húzzuk ki dugót a konnektorból, s emeljük is fel azt a földről! Más veszélyek is leselkedhetnek rá!
 
Szobatisztaság:
A nyúl eredendően nem szobatiszta állat. Még ha vizeletét egy helyre is üríti, a székletét véletlenszerűen szórja szét. Persze gondos odafigyeléssel és némi figyelmességgel rászoktatható. Ha új nyuszit viszünk haza, miután megmutattuk a területét (ahol szabad tartózkodnia), engedjük, had válasszon magának egy sarkot, ahová ürít. Ezek után ide helyezzük az almot. Ez lehetőleg egy nem áteresztő alacsony falú doboz legyen. Tehetünk bele papírt, forgácsot. Macskaalom nem igazán megfelelő, mivel az állat megeszi a rögöket. Nyuszink érezni fogja dobozában a saját szagát, ezért oda fog járni a dolgát végezni. Véletlen balesetnél soha ne bántsuk, mert ezzel csak ijedelmet okozunk neki és félni fog tőlünk. Elég egy hangos szó, vagy kiabáljuk neki a nevét. Ha beleürít, természetesen dicsérjük meg. Maga a szoktatás legfeljebb egy hónapig tart, utána nyuszink érteni fogja mikor mit szabad és mit nem. Ha valahonnan dühösen a nevét hallja kiáltani, rájön, rosszat csinált. S rendkívül bűnbánó tud lenni.
Forrás:www.torpenyuloldal.freeweb.hu
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Maid service agency Soho

(GlennaHaugs, 2020.07.13 18:38)

<a href=https://www.cleaning-master.com>Cleaning services new york</a>
Service Cleaning Staten Island was created in 2012 with a clear task: to perform a highly professional cleaning services in friendly manner that is not only which not just delights and satisfies all ours client! With deep cleaning, our employees cleansing elements refrigerator in the house . Competent employees "Cleaning Service" always ready decide varied problem, associated with guidance order. You always can call in "Cleaning Service" - our employees to the conscience cope with the work of any volume. Our Created Cleaning the holding located give you any help and solve this a problem! Our firm we carry out cleaning services(MAIDS DOWNTOWN) exclusively by means of eco-means, they absolutely safe and not even litter environment atmosphere. This the specialized company Williamsburg presents large set service on cleaning, you left only to choose the right, appropriate to you type of cleaning, and contact to our company for professional help. In our the company hourly work employee. This a highly large cleaning , that will leave your family hearth spotless . Regardless on , moving you or not Clean Master can be there to help to bring your personal old or new house exemplary appearance.We have involved only qualified masters, having the required practical experience. CLEANING MASTER Bococa apply excellent, not harmful detergents and scouring materials, reliable, professional and high quality equipment.Our organization provides services for cleaning - professional (industrial) cleaning. Cleaning famous company Clinton Hill- carries out production activity on cleaning.

skinny amateur anal pov

(Scesalierse, 2020.07.12 23:08)

<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=homemade+porn+on+creaking+bed+18+year+old+virgin>amateur anal dick ride
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=homemade+porn+on+creaking+bed+18+years+old+amateur>amateur anal thick asian
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=homemade+porn+on+creaking+bed+18+years+old+amateur+fuck>anal to mouth amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=homemade+porn+on+creaking+bed+accidental+anal>bbw anal first amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=homemade+porn+on+creaking+bed+accidental+cum>redhead amateur bbc anal
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=homemade+porn+on+creaking+bed+accidentally+slipped>tumblr bbw amateur anal
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=homemade+porn+on+creaking+bed+amateur+anal>gifs amateur teen anal
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=homemade+porn+on+creaking+bed+amateur+anal+money>hardcore anal fuck amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=homemade+porn+on+creaking+bed+amateur+anal+virgin>homemade amateur anal 1080p
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=homemade+porn+on+creaking+bed+amateur+blowjob+swallow>mexican amateur anal porn
</a>
.
.
.

Bunny Shemale Porn Free Video. BravoTube. Bangkok shemale Sugas wears bunny ears and looks in my eyes while giving a blowjob
15:10 hot escort teen anny Tags: Amateur, Ass, Teen (18/19), Amsterdam. 3 years ago X Videos 05:20 Blonde Amsterdam hooker gives a blowjob Tags: Blowjob , Blonde , Hooker , Amsterdam . 9 years ago PornoXo
Find the best Amsterdam porn movies here on MetaPorn. Stream great free porno clips now!

House cleaning maid service ny

(Kennethblusa, 2020.07.11 19:36)

Cleaning homes or homes is a preferred solution amongst owners of country houses. Maintaining their sanitation is often quite frustrating and also tough, considering that it is a big location of the facilities as well as the surrounding location, there are several shower rooms and rooms for various functions. Self-care for a country house can be quite difficult, given that the process requires the availability of really various household chemicals, devices as well as takes a lot of time.

QUICKLY AND SUCCESSFULLY
We make every effort not to lose time, but at the same time do not hurry to the detriment of the outcome. Our group consists of specialists of the highest degree in all areas.

SINCERE RATES WITHOUT CONCEALED SUPPLEMENTS

Our prices are fixed as well as depend only on the location. We guarantee the safety and security of the rate as much as a cent.

TIME PLAYS ROLE

We value the time and also know a great deal concerning the benefits. We settle on the phone and also come promptly to tidy.

Companies currently have all the essential cleansing equipment, cleaning items of European quality as well as skilled personnel who can easily cope with also the most challenging stains. Before participating in a agreement, the manager and the customer determine the entire plan of services, whether it is just basic or comprehensive cleansing, whether additional window cleansing or upholstered furniture is required. Leave a demand, and our supervisor will respond to concerns, motivate you on a set of services and calculate the cost of cleaning totally free. We welcome you to comply.

In residence cleaning company - excellent
<a href=https://maidsmanhattan.club/best-maid-service/>Best maids New York</a>
- it is actually effortless, beneficial as well as inexpensive along with our business.
Trust the tidiness innovators to residence cleaning Brooklyn! Our company use professional laundry detergents and technological devices of international manufacturers in our job and also carry out an outstanding project along with cleaning of any intricacy.

<a href=https://maidsmanhattan.club/><size>8]The maid manhattan</size></a>

Teamwork with the business is actually the underwriter of a flawless, rewarding and also dependable cleansing of professional house cleaning and also neighboring places. Presently, home cleaning company from our provider are used in New Jacket. Cherish and also you the true benefits as well as functional perks of our organisation proposal.

Through signing a permanent solution agreement along with us, you are going to have the ability to abandon the requirement to preserve a sizable workers of specialized team, which, consequently, will definitely maximize costs. The price of the complicated, daily, standard property cleaning of Staten Isle, done through our staff members, will certainly always be less than the expense of incomes for cleansers, the acquisition of cleansing items and also tools.

<size>6]Residential cleaning prices nyc</size>

Leave behind a demand on the internet site, specify your name or business label, contact contact number and also time of planned cleansing, leave your wishes and criteria in an information to the supervisor if important, at that point our specialist is going to contact you in the shortest time and also define the day, opportunity as well as place of work!

best online casino fast payout

(Larryclorp, 2020.07.09 06:39)

online casino games for money <a href="https://livesocialcasinodom.com/">online casino betting</a> free online casino games win real money no deposit. online casino games nj juegos de casino gratis online., hollywood casino online slots facebook free slot casino games online.
vegas casino online no deposit bonus codes <a href="https://livesocialcasinodom.com/">casino online games</a> online casino pa

Восстановление дебита скважины Орел

(Hoirm, 2020.07.08 23:52)

Основываясь на богатый практический опыт в этом секторе и высококвалифицированную бригаду экспертов, по <a href=https://Synergy90.ru/promyvka-dozhdevoj-kanalizacii/>промывка дождевой канализации</a>, геофизическое исследование скважин, гидродинамическая очистка, очистка резервуаров питьевого водоснабжения, монтаж водоподъёмной трубы в скважине, прочистка дренажной канализации, замена СУЗ на скважине, восстановление эксплуатационных характеристик скважины и прочие. Эти сервисы широко эксплуатируются во всевозможных отраслях, таких как коммерческий, а также жилой сектор, сельхозхозяйство и ирригация. Вся наша бригада профессионалов обладает обширным навыком в этих направлениях, это помогает нашей знаменитой международной компании осуществлять подобные сервисы такие услуги как обустройство скважины, промывка канализации, гидродинамическая очистка, монтаж оборудования на скважине, монтаж водоподъёмных труб, очистка резервуаров питьевого водоснабжения, восстановление скважины до паспортных данных, прочистка трубопроводов высоким давлениемочень быстро и продуктивно. Представляемые услуги постоянно применяются различными нашими клиентами за их своевременное осуществление и конкурентную ценовую политику.

online casino real money no deposit usa

(Larryclorp, 2020.07.08 22:33)

jackpot casino online free <a href="https://livesocialcasinodom.com/">https://www.livesocialcasinodom.com/</a> online casino mit paypal. delaware online casino online casino play casino games., rich casino online juegos de casino gratis online.
flash casino online <a href="https://livesocialcasinodom.com/">live casino</a> stargames online casino

online nj casino

(Larryclorp, 2020.07.08 19:32)

online casino russian <a href="https://livesocialcasinodom.com/">smart live gaming casino</a> las vegas usa online casino. hollywood casino pa online golden riviera online casino., hollywood casino pa online golden nugget online casino.
mac online casino <a href="https://livesocialcasinodom.com/">888 casino live</a> online online casino

tropicana online casino promo codes

(Larryclorp, 2020.07.08 18:58)

real online casino games <a href="https://livesocialcasinodom.com/">best online casino bonus</a> merkur casino online kostenlos. club casino online nj online casino list., online casino codes betsson online casino.
play online casino <a href="https://livesocialcasinodom.com/">1 online casino</a> watch casino royale online

Canadian News in 2021

(Biafuh, 2020.07.08 14:09)

Hi <a href=https://mgciali.com/#>cialis</a> Go Canadian USA <a href=https://viagrbest.com/#>usa viagra</a>
<a href=https://mgciali.com/#>cialis price</a>

making money gambling online

(HaroldHoini, 2020.07.07 21:01)

online gambling mn <a href="https://onlinegamblingrtf.com/">texas online gambling laws</a> ny online gambling
nj online gambling sites <a href="https://onlinegamblingrtf.com/">online gambling addiction</a> online gambling information
legal online gambling usa <a href="https://onlinegamblingrtf.com/">online gambling real money</a> online gambling in arizona

is online gambling legal in iowa

(HaroldHoini, 2020.07.07 16:47)

how does online gambling work <a href="https://onlinegamblingrtf.com/">is online gambling illegal</a> online bingo gambling
arizona online gambling laws <a href="https://onlinegamblingrtf.com/">pennsylvania online gambling</a> disputing credit card charges online gambling
online gambling reviews <a href="https://onlinegamblingrtf.com/">https://www.onlinegamblingrtf.com/</a> online free gambling

online gambling website

(HaroldHoini, 2020.07.07 10:41)

california online gambling laws <a href="https://onlinegamblingrtf.com/">online gambling real money</a> best bitcoin wallet for online gambling
online gambling sites uk <a href="https://onlinegamblingrtf.com/">pa online gambling</a> gambling games online free
las vegas gambling online <a href="https://onlinegamblingrtf.com/">pennsylvania online gambling</a> gta online gambling

cv 34 uss wasp (cv-18)

(Jeffreyswile, 2020.07.07 04:44)

free cv templates <a href="https://cvvsresumeonline.com/">torn cv boot</a> harvard cv
cv-22 osprey <a href="https://cvvsresumeonline.com/">cv francais</a> u s s wasp cv 18
online cv <a href="https://cvvsresumeonline.com/">cv resume</a> cv axle seal
cv. <a href="https://cvvsresumeonline.com/">sapo cv</a> how to format a cv
cv joint banding tool <a href="https://cvvsresumeonline.com/">word cv template</a> best cv font
cv koogler <a href="https://cvvsresumeonline.com/">what is cv</a> sharp cv 2p10sc

cv sciences cbd oil amazon cv structure

(Jeffreyswile, 2020.07.07 00:06)

uss independence cv-62 <a href="https://cvvsresumeonline.com/">professional cv</a> postdoc cv
free cv template word <a href="https://cvvsresumeonline.com/">how to list presentations on cv</a> skills for cv
awesome cv <a href="https://cvvsresumeonline.com/">broken cv axle</a> cv axle price
umbo cv <a href="https://cvvsresumeonline.com/">uss ranger cv-4</a> how to list oral presentations on a cv
cv-9 <a href="https://cvvsresumeonline.com/">uss wasp cv 18</a> cv 34
british cv <a href="https://cvvsresumeonline.com/">cv templates</a> german cv

resume cv difference cv for diatomic gas

(Stanleyreomi, 2020.07.05 12:30)

model cv <a href="https://cvvsresumeonline.com/">cv joint boot replacement</a> cv templates word
resume/cv meaning <a href="https://cvvsresumeonline.com/">rdw cv high</a> cv template doc
u s s john f kennedy cv 67 <a href="https://cvvsresumeonline.com/">avantone cv-12</a> simple cv template
rdw-cv blood test <a href="https://cvvsresumeonline.com/">cv vs. resume</a> how to check cv joint
cardone cv axle review <a href="https://cvvsresumeonline.com/">uss franklin cv-13</a> cv axle stuck in transmission
cv-2 <a href="https://cvvsresumeonline.com/">cv-8</a> what is cv joint

Защити себя и своих близких с крутой сб

(Barbarabrura, 2020.07.05 07:52)

Наши службы защищенности обеспечивают высочайшие стереотипы
достоинства охранных предложений, по данной основанию мы
считаемся одним из основных охранных компаний в РФ.

<a href=https://24ohrana.com/fizicheskaya-ohrana/> Физическая охрана</a>
<a href=https://24ohrana.com/ohrana-vahtoy/> Охрана Вахтой </a>

amateur flannel shirt porn couple gomemade

(Scesalierse, 2020.07.03 03:08)

<a href=https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5ecd0ea400190><b> Cum Mouth Compilation</b></a> <b>SEE MY NEW VIDEO</b> <a href=https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5ecd0ea400190><b> Oral Creampie</b></a>


<a href=https://www.pornhub.com/model/marthabullles><b>Amateur Profile Verification</b></a><a href=https://www.pornhub.com/model/marthabullles>amateur tiny teeny xxx porn videos
</a>
<a href=https://www.bawangpedia.com/groups/porn-video-marthabullles-pornhub/>amateur porn is better than professional reddit
</a>
<a href=http://jansangharsh.in/groups/porn-video-marthabullles-pornhub/>amateur>amateur porn with playboy bunny tan tattoo
</a>

<a href=КонфиденциальностьУсловия>amateur teen strips at party porn
</a>

<a href=https://sweetmarthabullles.blogspot.com/2020/06/perfect-blowjob-cum-in-mouth-with-my.html>amateur hairy pussy fuckking porn videos
</a>

<a href=https://www.pornhub.com/model/marthabullles>amateur not comfortable with gangbang porn
</a>
<a href=https://sweetmarthabullles.blogspot.com/2020/04/hot-couple-fucks-and-cum-sexy-pussy.html>amateur white slut bbc domination porn videos
</a>
<a href=https://sweetmarthabullles.blogspot.com/2020/05/oral-creampie-compilation-only-amateur.html>amateur whote whores in slutty shorts porn
</a>
<a href=https://sweetmarthabullles.blogspot.com/2019/10/hot-amateur-home-action-with-creampie.html>amateur homemade vintage porn full movies
</a>
<a href=https://sweetmarthabullles.blogspot.com/>amber armstrong exxtra amateur porn ohio
</a>
<a href=https://sweetmarthabullles.blogspot.com>all free amateur only porn sited
</a>
.
.
.
.

Mega Porn Netowork with Awesome XXX Tricked Videos. Hourly Updated Hottest Trick Movies
Seductive Czech blonde teen sucking and licking hard cock before POV fuck. Amateur BDSM session with sweet brunette Czech teen. Czech Amateurs: reality porn sex features Czech slut's blowjob in close up. Lovely Czech girl plowed roughly. Amateur couple has amateur challenges. Amateur teen couple in the parents house.
Another function for an exquisite porn experience – the high quality, curated mainstream Amateur Czech videos from top-notch studios in your most desired genre. Surely you have favorites among the dozens of porn channels and categories on PornHD. Combine them according your preferences on our tag page.

Площадка All Steroid предлагает экспертную поддержку

(ClintonTrale, 2020.07.02 20:23)

Площадка All Steroid предлагает экспертную поддержку в
построении безупречного тела. К вашим предложениям
разнообразный каталог со стероидами и аптечными продуктами,
оперативная служба доставки и умелый консультант, который
несомненно поможет в выборе.
<a href=https://allsteroid.info/> https://allsteroid.info/</a>

homemade amateur gay pounding creampies

(Scesalierse, 2020.07.02 20:16)

<a href=https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5ecd0ea400190><b> Cum Mouth</b></a> <b>SEE MY NEW VIDEO</b> <a href=https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5ecd0ea400190><b> Creampie Compilation</b></a>


<a href=https://www.pornhub.com/model/marthabullles><b>Amateur Profile Verification</b></a><a href=https://www.pornhub.com/model/marthabullles>amateur video creampie accident
</a>
<a href=http://www.fanthem.com/groups/porn-video-marthabullles-pornhub/>amateur throbbing creampies compilation
</a>
<a href=https://course.locsea.com/groups/porn-video-marthabullles-pornhub/>amateur>amateur white wives black creampies compilation
</a>

<a href=КонфиденциальностьУсловия>amateur redhead creampie xnxx
</a>

<a href=https://sweetmarthabullles.blogspot.com/2020/06/perfect-blowjob-cum-in-mouth-with-my.html>amateur creampie orgasm compilation
</a>

<a href=https://www.pornhub.com/model/marthabullles>dad daughter creampie amateur
</a>
<a href=https://sweetmarthabullles.blogspot.com/2020/04/santa-punished-my-little-pussy-for-new.html>giant bosoms amateur wants creampie
</a>
<a href=https://sweetmarthabullles.blogspot.com/2020/05/my-real-amateur-homemade-porn-on.html>wife nude amateur creampie
</a>
<a href=https://sweetmarthabullles.blogspot.com/2020/05/time-for-you-to-suck-dick-horny-young.html>creampie tumblr ir amateur
</a>
<a href=https://sweetmarthabullles.blogspot.com/>creampie amateur teen gif
</a>
<a href=https://sweetmarthabullles.blogspot.com>eva lovia amateur creampie
</a>
.
.
.
.

Looking for an amateur POV vid of a very short / petite flat chested Asian girl getting fucked by a huge cock. She screams and groans as he coaxes her into putting it in and fucking him. Two versions out there, one if 5:30 and cuts most of the interview, longer one is about 14 mins and very good.
good huge fighting of mexican bbw having porn hd Train Corral Do And Sexy Big Hot Teen Best girl and pornstar she free porns boobs video sexy threesome sex collage sex photo Her Baldwyn Sex Jerking Free Viedo 60 Huge sexy tits fucking cartoon nudity vodeo tube animate gay cock ass iceland cock asian porno ass during beach Read On Pics Truth Be ...
massage hd urdu kong phone teen Submitted Dvd Naked Beaconsfield Porn Having Your Sex Masterbating Anal Dick pics very russian pinoy group curvy big free ass lesbian how girl online Live Sex Asian Tumblr People For Teen South Because There porn orgasn ebony big cock beach sex threesome erotic cum porn pussy gays xxx teacher sex app top Bondage Gay Legs Asian Borrisokane Amateur Sex Best Movies ...

Money in crisis

(Сloudsib, 2020.06.29 16:35)

Sorry, but everyone should know this!
The anti-crisis program, as if you spend $ 10 you will earn $ 500 in one day!

Register and receive:
1.) A bonus of 10,000b to your account.
2.) Money Crisis Gift, Bonus Code: rimba30
3.) Training materials, videos, strategies, and many useful tools.
After registration, you can choose a site in your native language.

If registration from your country fails, use the "free VPN" for your browser.

<a href=https://static.olymptrade.com/lands/FX-MT4-03-02en/index.html?af_siteid=FX-MT4-03-02en&affiliate_id=101773&lref=&lrefch=affiliate&pixel=1&subid1=2l1j&subid2=><font color=red><b>>>Free Registration<<</b></font></a>

The working scheme of earning from $ 500 per day using the Robot program, fully automatic!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

Következő »