Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyulak tartása

2011.02.25

A nyulat tarthatjuk lakásban és tarthatjuk kertben:

A kertben:
A gazdik nagy többsége a lakásban, együtt él kedvencével, viszont a jó idő beköszöntével, akinek lehetősége adódik rá, több-kevesebb időre biztosítja nyuszijának a friss levegőt, a napfényt, az ásás és a szaladgálás  lehetőségét.
   Többen úgy vélik, hogy a nyúlnak természetesebb környezetet biztosíthatunk azzal, ha a kertet választjuk lakóhelyéül. Arról azonban ne felejtkezzünk el, hogy a nyulak sok veszélynek vannak kitéve a kertben, továbbá a velünk együtt élő nyuszival szorosabb kapcsolatot tudunk kialakítani, és a betegségre utaló jeleket is hamarabb észrevesszük rajta, mint a kertben lakón.
maxi1.jpgMielőtt kerti lak megvásárlása vagy építése mellet döntünk, gondoljuk át, hogy csak napközben szeretnénk a szabadban elhelyezni a nyuszit, vagy éjszakára is. A kizárólag nappali kint tartózkodás idejére, a tavasztól őszig tartó időszakban egy mobil kifutó is megfelel a célnak, ha tudjuk azt vállalni, hogy állandó felügyelet alatt tartjuk a nyuszit. Ebben az esetben nincs szükség komoly előkészületekre, elegendő a megfelelő magasságú, akár általunk készített, akár üzletben vásárolt kifutót elhelyezni kertünk egy kellemes részén. Legyünk azonban óvatosak, mert kedvencünk csak akkor van biztonságban, ha mindig a közelében maradunk, ezért soha ne hagyjuk felügyelet nélkül!
Állandó kerti tartózkodás tervezése esetén, járjunk el nagy körültekintéssel, mert felügyeletünk hiányában, teljes biztonságot nyújtó kifutót kell biztosítanunk kedvencünknek. Folyamatos kint tartózkodáshoz olyan ketrecben, kifutóban helyezzük el a nyuszikat, mely megvédi őket az időjárás viszontagságaitól, naptól, széltől, csapadéktól is.  Esőzés vagy hóolvadás után, könnyen sártengerré válhat a kifutó, ezért gondoskodjunk annak megfelelő vízelvezetéséről is.
 
Akiknek a nyuszija a telet is a szabadban tölti, aminek feltétele, hogy legkésőbb szeptember környékén, illetve lakásunk fűtésének kezdete előtt már kiköltöztessük a kertbe kedvencünket. Kizárólag ebben az esetben tud felkészülni a télre, dúsabb, tömörebb bundát növeszteni és némi zsírtartalékot képezni a hűvös idő könnyebb átvészelésére. Ehhez a nyári lakot viszont szükséges némiképp átalakítanunk.A téli táplálás nagyban különbözik a nyáriétól a szabadban tartott nyuszik esetében. Ősszel vitaminkúra ajánlott az immunrendszer erősítése és a fokozott vedlés - ami rendkívül megviseli a szervezetet - minélketrec3.jpg hamarabbi lezajlásának elősegítése érdekében. Önitatót csak addig tudunk használni, míg a levegő hőmérséklete fagypont alá nem csökken. Az itató befagyását késleltethetjük, ha az ivóvízből 5%-os almaecet felhasználásával 1%-os oldatot készítünk.

   Amint hűvösebbre fordul az időjárás, cseréljük ki az itatót nyílt víztükrűre, ha ebbe belefagy a víz és a nyuszi nagyon szomjas, a jeget akkor is el tudja nyalogatni, bár ezt a fajta folyadékbiztosítást semmiképpen nem ajánljuk. Olvasszuk ki és cseréljük a vizet naponta többször, mert a nyulak számára optimális ivóvíz hőmérséklete 15-18°C -os, ennél alacsonyabb hőfok vagy a jég nyalogatása meghűléshez vezethet.

   Az itatásra különös gondot kell fordítanunk, mert a táplálék összetétele télen a nagyobb mennyiségű száraztakarmány irányába tolódik, hiszen zöldfélét lényegesen kevesebbet tudunk adni, mert ügyelnünk kell arra, hogy egyszerre csak akkora mennyiséget helyezzünk a nyuszi elé, amennyit rögtön megeszik. Ezzel megakadályozhatjuk a fagyott zöldségek és gyümölcsök okozta súlyos emésztőszervi megbetegedéseket.

   Az ősz folyamán kezdjünk el fokozatosan nagyobb energiatartalmú tápot bevezetni az étrendbe. Ezzel elősegítjük némi zsírtartalék képzését, ami szükséges ilyenkor, hisz a test fűtésére sok energiát használ fel a szervezet. Ha kis mennyiségű napraforgót keverünk a tápba, akkor a fokozottabb őszi vedlést is felgyorsíthatjuk valamelyest és a nyuszinak plusz energia-bevitelt is tudunk biztosítani. Észre fogjuk venni, hogy a levegő hőmérsékletének csökkenésével párhuzamosan nő az elfogyasztott napraforgó mennyisége. Az addig azt rendszeresen otthagyó nyuszi egyre többet fog enni belőle, ahogy hűvösebb lesz az időjárás, és így biztosak lehetünk benne, hogy nem fog fázni.

   Szénát ne tegyünk alá alomként - erre a zabszalma a legalkalmasabb -, hanem szénatartóból kínáljuk, illetve ha fellógatva tesszük be a nyuszinak, akkor azzal kiválóan elszórakozik, mire elfogyasztja.

   Szót kell még ejtenünk arról, hogy télen ugyan olyan rendszerességgel takarítsuk a nyuszit, mint nyáron és a rendszeres karomvágásról se feledkezzünk el! A gondozási teendőkben nincs eltérés az évszakok függvényében.

   A ragadozók elleni védelem mellet, télen a rágcsáló-mentesítésre is fokozottabb figyelmet kell fordítanunk, hiszen ilyenkor ezek az állatok közelebb húzódnak az ember lakóhelyéhez, ahol több élelmet találnak.

   Fontos, hogy a lakásba ne vigyük be a szőrmókot, ha már hozzászokott a kinti időjáráshoz, mert a nagy hőmérsékletkülönbséget nem tolerálja, és az őt hirtelen megcsapó hidegtől könnyen meghűlhet, amikor visszatér kerti otthonába.

   Nem utolsó sorban még megemlítenénk, hogy lehetőségeinkhez mérten a lehető legtöbb időt töltsük télen is a nyuszival, hiába fázunk kint, mert csak akkor tudjuk időben felismerni és észre venni a betegségre utaló jeleket rajta.

Forrás: www.nyuszivilag.hu

 

 

 

Lakásban:
Azok az emberek, akik nem kertes házban laknak, vagy akik egész nap dolgoznak, nem tarthatnak sokféle állatot, de egy nyuszi praktikus megoldás lehet számukra. A kutyák például nem tarthatóak kis lakásban és nem lehet őket hosszabb időre egyedül hagyni sem. Egy nyuszival viszont mindezt megtehetjük. A nyuszik a szomszédokat sem fogják zavarni. Könnyen meg is szelídülnek, főleg, ha fiatal korukban kerülnek gazdájukhoz. A nyuszikat nem zavarja az állandó bentlakás. Sokkal természetesebb körülményeket jelent kedvencünk számára, ha a lakásban kieresztve futkározhketrec_lakasban.jpgat, mint az, ha egész napra ketrecbe zárjuk.
A gyári ketrecek alja lecsatolható, így a tálkát könnyen tudjuk tisztítani. A ketrecek oldalán ettől függetlenül található egy ajtó is, melyen kedvencünk ki-be járkálhat. Ügyeljünk arra, hogy a saját biztonsága érdekében ezeket ő ne tudja kinyitni.

A ketrec elhelyezésekor figyelembe kell venni a következőket:

  • A nyuszi érezze magát biztonságban.
  • Ne legyen huzatnak kitéve, ezért a folyosón való elhelyezésről mondjunk le.
  • Soha ne helyezzük közvetlenül az ablak alá, mert egy forró napon a nap sugarai megárthatnak a nyuszi egészségének. Tegyük inkábba fal mellé.
El kell döntenünk, hogy az új lakónak csak egy szobában vagy az egész lakásban szabad mozgásteret engedjünk-e. Kezdetben jó, ha csak egy szobára korlátozódunk, hogy könnyebben megismerhesse új környezetét, territóriuma határait- és hogy könnyebben rászoktassuk új illemhelyére is.
A legfontosabb probléma, amivel majd szembe kell néznünk, az a nyúl állandó rágcsálása lesz. Ennek végzetes következményei is lehetnek, ha például egy elektromos vezetéket harap át. Ezért soha ne hagyjunk fedetlenül egyetlen zsinórt sem ott, ahol a nyuszi megfordulhat. Vezessük el a szőnyeg alatt azokat! Mindig húzzuk ki dugót a konnektorból, s emeljük is fel azt a földről! Más veszélyek is leselkedhetnek rá!
 
Szobatisztaság:
A nyúl eredendően nem szobatiszta állat. Még ha vizeletét egy helyre is üríti, a székletét véletlenszerűen szórja szét. Persze gondos odafigyeléssel és némi figyelmességgel rászoktatható. Ha új nyuszit viszünk haza, miután megmutattuk a területét (ahol szabad tartózkodnia), engedjük, had válasszon magának egy sarkot, ahová ürít. Ezek után ide helyezzük az almot. Ez lehetőleg egy nem áteresztő alacsony falú doboz legyen. Tehetünk bele papírt, forgácsot. Macskaalom nem igazán megfelelő, mivel az állat megeszi a rögöket. Nyuszink érezni fogja dobozában a saját szagát, ezért oda fog járni a dolgát végezni. Véletlen balesetnél soha ne bántsuk, mert ezzel csak ijedelmet okozunk neki és félni fog tőlünk. Elég egy hangos szó, vagy kiabáljuk neki a nevét. Ha beleürít, természetesen dicsérjük meg. Maga a szoktatás legfeljebb egy hónapig tart, utána nyuszink érteni fogja mikor mit szabad és mit nem. Ha valahonnan dühösen a nevét hallja kiáltani, rájön, rosszat csinált. S rendkívül bűnbánó tud lenni.
Forrás:www.torpenyuloldal.freeweb.hu
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

seo оптимизация сайта

(EdwardHit, 2021.01.12 20:50)

Сиречь и в Инстаграм TV, вы сможете продемонстрировать подписчикам новинки вашего магазина, провести экскурсию, рассказать о тонкостях производства. Бэкстейджи ввек заходят на «ура», буде они грамотно поданы. Решаясь на такой формат, адекватно оценивайте свои силы. Подписчикам вряд ли понравится, буде вы толком не сможете шиш рассказать и показать. Судьба артистизма и грамотная речь точно не помешают. Напишите сценарий и хорошо отрепетируйте, воеже снизить опасность неудачного выступления.Ради меня самым важным в сайте является его репутация. Следовательно советую хорошо подумать, заблаговременно чем созидать что-либо с сайтом. Например, я не советую злоупотреблять специальными сервисами, которые будто раскручивают ваш сайт, не советую участвовать в баннерообменных сетях, не советую регистрироваться во всех существующих каталогах. Это все моменты, которые встречаются каждому веб-дизайнеру и сайтостроителю заранее тож позже.1. Email-маркетингом
<a href=https://nizhnii-novgorod.leap-lead.ru/zakazat-landing-page.php>заказать лендинг пейдж под ключ</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.leap-lead.ru/kontekstnaya-reklama.php>настройка контекстной рекламы</a>
https://nizhnii-novgorod.leap-lead.ru - заказать разработку сайта

Многие ходят для такие курсы подобно для хобби, либо ради повышения квалификации, чтобы освоения новой области на базе полного высшего образования. Выбирайте курсы с умом, дабы не попасть в контору, где вам ради ваши кровные финансы будут полгода выболтать про панель инструментов в Photoshop.«Конверсия»: если идеал – продажи. Обращаем ваше уважение для то, что в данном случае реклама работает на основе пресс-фида товаров. Это такой особенный акт, какой создается сообразно специальным правилам ФБ и содержит информацию о вашем ассортименте. Подробнее читайте про него в Поддержке ФБ.Мочь использования своих CGI скриптов

Day 5 of Navratri 2020An Evening of Wisdom, Music & Meditation with Gurudev Sri Sri Ravi Shankar

(Whitneydek, 2021.01.12 19:40)

<a href=https://artoflivingtv.paprom.info/day-5-of-navratri-2020-an-evening-of-wisdom-music-meditation-with-gurudev-sri-sri-ravi-shankar/eqqZZa92yntzq2U><img src="https://i.ytimg.com/vi/Cv3-KFdECE4/hqdefault.jpg"></a>

Day 5 <a href=https://artoflivingtv.paprom.info/day-5-of-navratri-2020-an-evening-of-wisdom-music-meditation-with-gurudev-sri-sri-ravi-shankar/eqqZZa92yntzq2U>of</a> Navratri 2020An Evening of Wisdom, Music & Meditation with Gurudev Sri Sri Ravi Shankar

r&ouml;da bl&aring;m&auml;rken p&aring; benen

(r&ouml;da bl&aring;m&auml;rken p&aring; benen, 2021.01.12 15:36)


Admiring the commitment you put into your website and detailed information you offer. It's nice to come across a blog every once in a while that isn't the same out of date rehashed information. Great read! I've saved your site and I'm including your RSS feeds to my Google account. <a href="http://lesdi.girlsprizladies.com/map18.php">röda blåmärken på benen</a>

jrevbowyfrtw

(rsyqglob, 2021.01.12 14:46)

cialis generic best price https://gencialiscan.com/ - canadian pharmacy cialis 20mg
buy cialis 10mg online
cialis free sample <a href=https://gencialiscan.com/>cialis prices</a> buy generic cialis

icbkqeznralx

(assoucsa, 2021.01.12 12:02)

generic viagra prices https://geviagaraca.com/ - generic viagra coupon
alternative to viagra
canadian pharmacies <a href=https://geviagaraca.com/#>viagra pills</a> viagra generic vs brand name

Among Us

(PhyllisSom, 2021.01.12 06:30)

<a href=https://lralkan.ar-post.info/pJxrvqVniIem1X8/among-us-s-hr-k-ml-m-rt-mbwstr><img src="https://i.ytimg.com/vi/ki9Zq6WVnrM/hqdefault.jpg"></a>

Among Us🤥 شهر كامل ما صرت <a href=https://lralkan.ar-post.info/pJxrvqVniIem1X8/among-us-s-hr-k-ml-m-rt-mbwstr>امبوستر</a>

nivea solkr&auml;m test

(nivea solkr&auml;m test, 2021.01.12 01:12)


Awesome blog you have here but I was curious if you knew of any user discussion forums that cover the same topics talked about here? I'd really love to be a part of community where I can get opinions from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Bless you! <a href="http://geschs.girlsprizladies.com/map1.php">nivea solkräm test</a>

товары для одностраничников

(Jeffreykit, 2021.01.12 00:22)

<b>каталог товаров для одностраничников </b>

https://optlist.ru/company/asiaoptompro


<a href=https://www.avito.ru/moskva/tovary_dlya_detey_i_igrushki/flynova_pro_letayuschiy_spiner_2070849687>товары для одностраничников оптом Москва</a>


<b>товары из Китая одностраничник </b>

<a href=https://www.avito.ru/moskva/tovary_dlya_detey_i_igrushki/flynova_pro_letayuschiy_spiner_2070849687>трендовые товары для одностраничников</a>https://www.avito.ru/moskva/tovary_dlya_detey_i_igrushki/flynova_pro_letayuschiy_spiner_2070849687
xErFufjLZK8c7tQrpE

Спасительная магия

(Illona, 2021.01.11 22:29)


<a href=http://caffete.ru>молитва о благополучии и достатке в семье</a>

5 ЛАЙФХАКОВ ОТ SLIVKISHOW

(Barbarapag, 2021.01.11 20:38)

<a href=https://slivkichanel.getvs.info/5-lajfhakov-ot-slivkishow/lYWYb4Ccd4Koeqw.html><img src="https://i.ytimg.com/vi/eTb7KdCKBDs/hqdefault.jpg"></a>

<a href=https://slivkichanel.getvs.info/5-lajfhakov-ot-slivkishow/lYWYb4Ccd4Koeqw.html>5 ЛАЙФХАКОВ ОТ SLIVKISHOW</a>

продвижение бизнеса в интернете

(WilliamVeite, 2021.01.11 20:32)

Здесь же задаются весь раскруточные настройки сайта – интернет имена страниц, ключевые слова, описания сайта и страниц, заголовки и т.д. Подробнее о раскрутке мы расскажем в одной из следующих статей.Не в подписчиках случайНасколько автоматизирован бизнес-процесс?
<a href=https://leap-lead.ru/razrabotka-internet-magazina.php>заказать создание интернет магазина</a>
<a href=https://leap-lead.ru/kontekstnaya-reklama.php>ведение контекстной рекламы</a>
https://leap-lead.ru/kontekstnaya-reklama.php - ведение контекстной рекламы

На выше лицезрение, страница состоит из следующих частей: шапка, меню, содержательная часть, нижний блок страницы. Шапка, список и нижний блок должны красоваться одинаковыми на всех страницах и обнимать общую информацию о ресурсе и его тематике. А содержательная выпуск должны попадаться у каждой страницы своя. Также, на выше взор, необходимо исполнять дизайн ради двух страниц разного типа: ради главной страницы и какой-нибудь другой. Это должен, потому что главная страница несколько отличается от остальных страниц сайта, поэтому они должны являться капля разными. Не надо использовать фреймы (страница строится на фреймах, коли состоит из вмиг нескольких других, то снедать список подгружено из одной страницы, навигация из второй, сюжет из третьей и т.д.)Минимум воды и максимум пользы чтобы посетителя. Дайте понять потенциальному клиенту, куда он попал, и что сможет встречать для этой странице.Кейсы. Непосредственные примеры ваших работ. Отличный работает формула «до» и «после».

yihtlorhphlx

(qzdgbuhv, 2021.01.11 10:25)

climate change essay https://essaywritinge.com/# - common app essay prompts
essay mla format example
write essay <a href=https://essaywritinge.com/#>check essay</a> grammar checking essay

sminktips f&ouml;r &auml;ldre

(sminktips f&ouml;r &auml;ldre, 2021.01.11 09:45)


Hi everyone, it's my first pay a visit at this website, and piece of writing is in fact fruitful in favor of me, keep up posting such posts. <a href="http://sreztu.workai.se/for-men/sminktips-foer-aeldre.php">sminktips för äldre</a>

High Domain Authority website for advertising space

(KevinWrows, 2021.01.11 09:16)

Hi,

I am contacting you today because I have <a href=https://jackpotbetonline.com/><b>jackpotbetonline.com</b></a> & allcasinogamblingtips.com sites for advertising.

Please check the websites where you can purchase advertising.

<a href=https://jackpotbetonline.com/><b>jackpotbetonline.com</b></a> & allcasinogamblingtips.com are Daily updated & have good DA & DR.

The following advertising options are available:

. Text Links
. Article Posting (max of 3 links per article)
. Advertising Banner Space (468x60 or 250x250 banners)
. "Best <a href=https://jackpotbetonline.com/><b>Online Casino</b></a> slots" Review .
. Top <a href=https://jackpotbetonline.com/><b>sports betting</b></a> Review.
. Top <a href=https://jackpotbetonline.com/><b>online casino</b></a> tips.

Regards,

удобрение сульфат

(agrohimmyu, 2021.01.08 06:28)

Доброго времени суток друзья<a href=https://agro-himiya.by/>.</a>
Простые (односторонние) минеральные удобрения содержат один какой-либо элемент питания. К ним относятся фосфорные, азотные, калийные и микроудобрения. Комплексные, или многосторонние, удобрения содержат одновременно два или более основных питательных элемента. В почвах обычно имеются все необходимые растению питательные элементы. Но часто отдельных элементов бывает недостаточно для удовлетворительного роста растений. На песчаных почвах растения нередко испытывают недостаток магния, на торфяных почвах – молибдена, на черноземах – марганца и т. п. Применение минеральных удобрений – один из основных приемов интенсивного земледелия. С помощью удобрений можно резко повысить урожаи любых культур на уже освоенных площадях без дополнительных затрат на обработку новых земель. Для внесения минеральных удобрений используются туковые сеялки.
Мы будем рады Вас видеть у нас на сайте <a href=https://agro-himiya.by>НАЖМИТЕ ССЫЛКУ</a>
Увидимся!
http://aena.at/phpbb3/viewtopic.php?f=5&t=138524
https://turbo-forum.co.uk/memberlist.php?mode=viewprofile&u=56878
https://hvemringer.net/number/81836495266/#comment-107409
http://cbsprk.ru/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=409655
https://forum.tsukionline.com/index.php?/topic/152960-%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%83-forumtsukionlinecom/

ipl b&auml;st i test

(ipl b&auml;st i test, 2021.01.07 17:49)


Hey! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a outstanding job! <a href="http://selfw.seamstyb.se/trends/ipl-baest-i-test.php">ipl bäst i test</a>

Ремонт трещин и сколов на лобовом стекле плюс

(ThomasAspig, 2021.01.07 15:58)

Помогаем скрыть салон от любопытных глаз и защитить интерьер вашего авто от палящего солнца.
<a href=https://carlounge.com.ua/>удаление вмятин</a>
<a href=https://detailgarage.ua/>детейлинг</a>

Links for you

(Craigjains, 2021.01.07 14:26)

https://www.google.kg/url?q=https://videoxxxvideo.com/22206/Porno+storie+bagnate+mutandine+sorelle/
https://medagog.com/link.php?url=https://videoxxxvideo.com/22628/Video+porno+scopa+mamma+sexy/
http://www.google.al/url?q=https://videoxxxvideo.com/18195/Porno+ebano+cazzo+magro+bionda+mentre+marito/
http://maps.google.pn/url?q=https://videoxxxvideo.com/16059/Porno+moglie+di+scambio+Scambisti+appetitoso/
http://google.ki/url?q=https://videoxxxvideo.com/24309/Porno+2020+anni+moglie+di+scambio+Asiatici/


and more:

http://www.airplanemart.com/AdsMgr/adclick.php?bannerid=74&zoneid=0&source=&dest=https://videoxxxvideo.com/31327/Porno+giovane+giovane+con+la+parte+superiore+del+fratello/
http://forum.ink-system.ru/go.php?https://videoxxxvideo.com/32266/Porno+sesso+adulto+mamma+figli/
https://baoviet.com.vn/Redirect.aspx?url=https://videoxxxvideo.com/35804/Porno+hard+scopata+madre+nel+culo/
http://www.hr-journal.ru/out.php?link=https://videoxxxvideo.com/7596/Video+porno+di+marito+scopata+sua+moglie+di+lusso/
http://google.com.bo/url?q=https://videoxxxvideo.com/11400/Porno+moglie+fa+il+marito+leccare+figa/

systembolaget hammarby sj&ouml;stad

(systembolaget hammarby sj&ouml;stad, 2021.01.07 07:52)


It's an awesome piece of writing in favor of all the web people; they will get advantage from it I am sure. <a href="http://softli.workai.se/music/systembolaget-hammarby-sjoestad.php">systembolaget hammarby sjöstad</a>

сколько стоит поликарбонат цена за лист

(RichardFobre, 2021.01.07 06:42)

черезруб/панель
<a href=https://xn----btbckpcbqcwlbgylec0fxe.xn--p1ai/polikarbonat/>профильный поликарбонат цена</a>
<a href=https://теплицы-новосибирск.рф/polikarbonat/>где купить карбонат для теплицы цена</a>
https://xn----btbckpcbqcwlbgylec0fxe.xn--p1ai/polikarbonat/ - поликарбонат цена

Внешне она схожа с натуральной черепицей, только в знак от последней состоит не из отдельных черепичек, а из плоских листов (гонтов), имеющих 3-4 лепестка (черепички). Благодаря малому весу и простоте монтажа Ондулин может использоваться вдруг новость кровельное покрытие непосредственно по старому (предположим, рулонному и др.). Оно эластично и может владеть фактурную поверхность. Вентиляционный клапан V10 в модели Standart -V (FTS-V) с пропускной способностью 10м?/час(присутствие 10 Шаг) может использоваться в помещениях, где правильно спроектирована способ вентиляции. Они структурно содержат большое величина замкнутых ячеек и состоят на 80–90% из воздуха. Крупнейший бутафор кровельного цинка российско-французская компания JUNCTION ZINC, организованная для базе МЗОЦМ. Перейдем к делу — установке забора, самого популярного - с деревянной ограждающей частью и различными видами опор — столбов. Чтобы сравнения приемлемые диапазоны уклона для натурального камня охватывают углы через 30 перед 60С, керамической и цементно-песчаной черепицы - от 18 до 50С. Гарантийный срок для виниловый сайдинг – через 25 предварительно 50 лет. Это повлечет за собой дополнительные расходы, только миром с тем кровля будет выглядеть элегантно, а совершенно узлы ее будут быть надежно. Использование той тож иной системы водостока определяется эстетикой восприятия общей архитектуры здания и подбирается архитектором или хозяином здания. В последнем случае к смеси добавляется глазурь (основа которой – перемолотое, перед расплавленное стекло), но черепица около этом не покрывается сплошным слоем стекла, ее поры остаются открытыми. В таких конструкциях поверх утеплителя укладывают бетонную стяжку. Первая из них - специальное предварительное окисление естественного битума, благодаря чему обеспечивается химическая стабильность материала. Полимерный слой представляет собой "пирог" из нескольких слоев, количество которых в зависимости от ассортиментного ряда может доехать восьми. Чем выше будут размещены окна в поверхности крыши, тем лучше будет освещаться помещение. Поэтому сплошная обрешетка не нужна, достаточно реек с шагом, соответствующим профилю металлочерепицы. На рынке строительных материалов кровельный цинк многократно называют «цинк-титан». Очень высокий слой наносится прозрачной акриловой глазурью (с нее свободно сываются пылинка и тина). Там же нередко указывается и толщина используемой стали.Общее изображение


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

Következő »